PROIECTUL RADIO SLATINA

Singurul post de radio local din Municipiul SLATINA, Judetul Olt

Featured image

PROIECTUL RADIO SLATINA

Primul post de radio local al Municipiului Slatina care a fost infiintat in anul 2009 pentru toti slatinenii si locuitorii Judetului Olt.

Presa audio îşi merită, cu siguranţă, poziţia. Într-o eră a tehnologiei în care informaţia se extinde, pe când timpul se comprimă, viteza este cheia succesului. O cheie pe care Radio SLATINA o foloseşte zi de zi pentru a transmite rapid cele mai noi întâmplări de lângă noi … indiferent unde ne-am afla. O voce şi un microfon pot schimba stări, sentimente, chiar relaţii, pentru că uneori adevărul doare mai tare decât orice lovitură. Ne asumăm acest risc pentru ca ascultătorii noştri să aibă acces la realitate.
Am dovedit că informațiile de calitate atrag mii de prieteni, iar campaniile umanitare pot sparge bariere. Susţinem implicarea comunității în rezolvarea problemelor şi nu ezităm să fim în mijlocul ascultătorilor noştri, ori de câte ori este nevoie. Întotdeauna, dincolo de o simplă voce, se ascund zeci de oameni şi sute de ore de muncă, însă totul devine infim atunci când vine vorba de aprecierea ascultătorului. O apreciere care contează mai mult decât o mie de cuvinte, fie ele scrise sau vorbite. Şi pentru că latinii spuneau „Verba volant, scripta manent”, pe site-ul nostru veţi găsi întotdeauna informațiile de care aveţi nevoie. Așadar, păstraţi frecvenţa, şi continuaţi să ne ascultaţi cum vă ascultăm. Plăcerea e de partea noastră … întotdeauna!
Partea informativă se concentrează pe promovarea cu predilecţie a ştirilor locale ceea ce asigură o receptivitate sporită pe plan local. In acelaşi timp promovând informaţii locale, avem un feedback rapid şi sigur a modului în care Radio SLATINA este recepţionat în zona de serviciu.
Acest atribut ne permite să răspundem în timp aproape real la orice gen de eveniment petrecut în zonă, ne permite să promăvăm volorile sau să evidenţiem non-valorile locale vis-a-vis de modul lor de manifestare.
Din punctul de vedere al ofertei, faptul că suntem LA NIVEL LOCAL permitem promovarea prin publicitate, anunţuri şi emisiuni a institutiilor locale şi a agenţilor economici de pe aria teritorială pe care o acoperim .

Cuvântul managerului Radio SLATINA - Ionut Vatafu

Intr-o lume al carei ritm ametitor ne consuma adesea toate energiile si ne estompeaza trairile printr-o impusa rutina zilnica, Radio SLATINA reprezinta alternativa - spatiul cu muzica, liniste si împlinire spirituala, prezenta distincta si unica în peisajul sonor înconjurator.
Radio SLATINA poate fi, pentru fiecare dintre dumneavoastra, reperul zilnic, apropiat si firesc, companionul activitatilor cotidiene si, mai cu seama, universul în care sa va regasiti emotiile si pasiunile, relaxarea si confortul. Din nevoia de îmbogatire spirituala, din dorinta de permanenta cunoastere sau chiar si numai din curiozitate, va invit sa ne fiti aproape, partasi ai splendorilor muzicale cu care încercam sa va rasfatam clipa de clipa.

Emisiunile Radio SLATINA

- info-buletine despre evenimentele la zi ale vietii muzicale romanesti si internationale;
- emisiuni de initiere, educatie si estetica muzicala;
- emisiuni de promovare a tinerelor talente;
- interviuri cu mari personalitati ale culturii romanesti si universale;
- integrale ale creatiilor compozitorilor si interpretilor de referinta;
- emisiuni interactive, cu participarea publicului ascultator;

Stai conectat
Va invitam sa ne fiti aproape, partasi ai splendorilor muzicale cu care încercam sa va rasfatam clipa de clipa.
FACEBOOK
Now on air
photo

JUST MUSIC

IN CURAND

Conecteaza-te la newsletter-ul nostru si vei primii toate noutatile.

Info and episodes
Next shows
DONEAZA PENTRU RADIO SLATINA

ACUM LA

RADIO SLATINA

SUNETUL ORASULUI TAU

Current track
TITLE
ARTIST

Featured image